Welkom bij Café-Restaurant De Zwaan

Van harte welkom bij Café Restaurant De Zwaan in Son en Breugel. Ze worden zeldzaam, de kroegen met geschiedenis. De sfeervolle trefpunten in hartje stad of dorp. Midden in Son staat er nog één, Café Restaurant De Zwaan. Al 200 jaar de gezellige ‘huiskamer’ van dit Brabantse dorp.

In de tijd dat er nog een stoomtram reed tussen Eindhoven en Veghel, was De Zwaan in Son al een begrip. Als het aan ons ligt, zal dat altijd zo blijven. Het betekent niet dat je alles simpelweg bij het oude kunt laten. Ook De Zwaan gaat met haar tijd mee. Maar voorop staat dat iedereen zich er thuis voelt. De hele week open!

Onze openingstijden zijn ‘als vanouds’. 7 Dagen per week bent u welkom, van ’s ochtends 10.00 uur tot ’s nachts 01.00 uur, en in het weekend tot 03.00 uur.
Ons enthousiaste team ontvangt u graag in de gezellige landelijke ambiance van het restaurant. Heeft u nog vragen of wilt u reserveren? Bel of e-mail ons gerust.

Bert-Jan en Odette Leermakers
Team Café-restaurant de Zwaan


Maandmenu

September


Garnalen madame

Tournedos met carpaccio, balsamico saus en paremezaanse kaassaus

Mascarpone bosvruchten dessert


€ 42,50Team de Zwaan

Vacatures

Medewerker bediening gezocht (m/v) parttime of fulltime.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker in de bediening die ons team komt versterken voor ongeveer 32 uur in de week of als bijbaan. Het gaat om afwisselend werk met afwisselende tijden. Heb jij een postieve instelling, sta je stevig in je schoenen, ben jij een teamplayer en flexibel dan pas je goed binnen ons bedrijf. We hebben een gezellig en hardwerkend team, en hebben jou er graag bij! 

Interesse? stuur een mail naar info@zwaan-son.nl of neem contact op via 0499-471286.


Medewerker spoelkeuken gezocht!

Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben je flexibel inzetbaar? In deze functie zoeken wij jongens of meiden die ons komen helpen om de spoelkeuken op orde te houden. Jij zorgt ervoor dat de afwas gedaan wordt en de keuken netjes blijft. Jouw inzet is onmisbaar in de schakel tussen de keuken en het restaurant.

-Je bent 16 jaar of ouder;
-Je bent een enthousiaste en hardwerkende collega;
-Beschikbaar in vakanties en minstens 1 dag in weekend en 1
dag doordeweeks.

Solliciteer nu!
Stuur even een mailtje naar info@zwaan-son.nl of bel naar 0499-471286.

Openingstijden

Openingstijden

alle dagen geopend

Maandag t/m donderdag  van 10:00 tot 01:00

Vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 03:00

Zondag van 10:00 tot 01:00