Trouwen | Trouwfeesten | Recepties | Vergaderlocatie | De Zwaan Son en Breugel

Café Restaurant 
De Zwaan

Café Restaurant

De Zwaan bellen De Zwaan mailen Menu weergeven

Feesten

De Zwaan Son beschikt over diverse zalen; elke zaal met zijn eigen charme voor bijv. het vieren van uw bruiloft, verjaardagsfeestje, gala, jubileum etc. Als ook het organiseren van uw bedrijfsborrel, vergadering, receptie, ontbijt, lunch, brunch, koffietafel, diner etc. In onze brochure vindt u alle mogelijkheden die wij te bieden hebben binnen ons bedrijf. Uiteraard zijn wij geïnteresseerd in uw persoonlijke wensen en zullen we er samen alles aan doen om aan die wensen te kunnen voldoen!

Trouwplannen?
Vooral op bruidsparen heeft De Zwaan een bijzondere aantrekkingskracht. Het is het resultaat van de mond-tot-mond reclame die we te danken hebben aan de vele zeer geslaagde bruiloftsfeesten. Ook trouwplannen? Kom uw licht eens opsteken en u zult versteld staan van de verrassende mogelijkheden. Een bruiloft op maat, we zijn er specialisten in!

Voor alle informatie en voor reserveringen kunt u bellen met Odette Leermakers of Geanne Broens: (0499) 47 12 86 of vult u dit formulier in. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden zodat wij contact met u op kunnen nemen.